Patru zile de distracție pentru copiii din Reșița! Peste 20 de spectacole deosebite în Parcul Tricolorului

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Luna iulie va aduce pentru copiii din Reșița câteva zile de neuitat. Distracția va fi cuvântul de ordine în Parcul Tricolorului, acolo unde cei mici se vor putea bucura de peste 20 de spectacole variate. Nu vor lipsi nici cadourile-surpriză.

Teatrul DA, împreună cu Primăria Reșița și Asociația Nevo Parudimos, pregătește o surpriză pentru micuții din Reșița. Aceasta constă în 4 zile de spectacole, ateliere de creație, magie, culoare și cadouri dulci. În total, peste 20 de spectacole, pregătite de artiști din Cluj-Napoca, Timișoara, București, Galați, Brașov, Petroșani și de la Teatrul DA din Reșița, vor anima, în perioada 9 – 12 iulie, Parcul Tricolorului, sub cupola Festivalului de Teatru Stradal pentru Copii „E Strada”.

„Teatrul DA a vrut să organizeze acest festival, împreună cu Primăria, în luna mai, să înceapă la sfârșitul lunii mai și să se încheie în 1 iunie, de Ziua Copilului. Dar din cauza condițiilor de pandemie, a trebuit să îl amânăm”, explică Dan Mirea, directorul Teatrului DA.

Parcul Tricolorului va fi decorat special pentru cei mici, iar spectatorii vor sta pe cauciucuri colorate, vopsite pentru acest eveniment de către voluntarii internaționali ai Asociației Nevo Parudimos. Desigur, se va respecta distanțarea socială, dacă aceasta va rămâne în continuare o măsură impusă de autorități.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Pe listă sunt incluse activități diverse, de la teatru cu păpuși, teatru cu actori, până la spectacole de magie, numere prezentate de un ventriloc și baloane mari de săpun. Nu vor lipsi nici cadourile din partea sponsorilor pentru micuții spectatori. Programul exact pe zile și ore va fi anunțat în perioada următoare.

„Ar mai fi un eveniment în august și altul în septembrie, dar deocamdată ne focusăm pe acest eveniment, care eu zic că va fi de departe cel mai mare eveniment pentru copii de anul acesta de la Reșița”, a mai declarat Dan Mirea.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/