Social-democrații refac calculele pentru Primăria Reșița

Cele peste 70 de procente din sondajele de opinie pe care le are astăzi liberalul Nelu Popa au provocat deja resemnare în celelalte tarebe politice, inclusiv în PSD, unde socotelile se fac pentru o înfrângere onorabilă, la un scor care să aducă un număr de voturi cât mai mare, care să conteze în bătălia pentru Consiliul Județean Caraș-Severin.  

PSD Caraș-Severin, spun surse apropiate partidului, a comandat pentru municipiul Reșița un al doilea sondaj de opinie înainte de alegerile locale. Primul a evidențiat o situație atât de dramatică încât rezultatele au fost ascunse într-un sertar, ca nu cumva să ajungă în spațiul public. Obligați și de recentele evenimente din partid, dar și din afara lui, social-democrații își testează din nou simpatia și încrederea în rândul reșițenilor.

Doar trei nume și-ar fi făcut loc de data aceasta în sondaj pentru Primăria Reșița. În primul rând e vorba despre senatorul Ionuț Chisăliță. Al doilea, o mare surpriză. Gabriela Stuparu! Fostă vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin, intrată în PSD cu șase luni în urmă. N-ar fi fost deloc încântată de nominalizare, numai că piesele grele din partid i-au explicat că e nevoie de oameni noi, cu o altă imagine în rândul electoratului. A treia opțiune e actualul viceprimar al Reșiței, Gabriel Duruț. E și varianta cu cele mai multe șanse, spun aceleași surse, și asta pentru că Duruț ar avea susținerea tuturor taberelor din partid.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/