Patru puncte cu Bistriţa şi Craiova lui Mititelu!

Metalul e despărţită de doar două puncte de Craiova lui Mititelu, lidera seriei a II-a din liga secundă, şi Marian Pană simte că echipa lui poate produce o mare surpriză în această ediţie de campionat.

Victoria obţinută în faţa lui CS Mioveni menţine Metalul Reşiţa în zona superioară a clasamentului şi îl face pe antrenorul Pană să spere la mai mult, astfel că a impus ca obiectiv pentru următoarele două partide, cu Gloria Bistriţa, în deplasare, şi cu FC Universitatea Craiova, acasă, obţinerea a cel puţin patru puncte. „Sunt convins că vom bate la Bistriţa. Am spus că e momentul nostru la Vâlcea, dar cred că abia acum este. În condiţiile în care întâlnim un adversar care joacă şi va fi un teren bun trebuie să câştigăm. Simt că e momentul să câştigăm un meci din nou în deplasare”, a declarat antrenorul echipei din Valea Domanului. Bistriţa a cedat primul loc în clasament runda trecută, după ce a pierdut cu Craiova lui Mititelu.

În ciuda faptului că pentru Metalul urmează două partide dificile, cu echipele de pe locurile unu şi trei, Marian Pană este foarte optimist. „După Bistriţa avem intermediară cu Craiova. Dacă reuşim să luăm cel puţin patru puncte în aceste două meciuri e foarte bine”, a adăugat tehnicianul. Dacă se va întâmpla aşa cum anticipează sau şi-ar dori Pană, rosso-nerii ar putea prelua şefia în Liga a II-a.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Tema pentru matematicienii din Resita, cum poate Metalul sa devina lidera cu 4 puncte din 2 meciuri….