Rufă schimbă regulile aberante pe Stadionul ,,Mircea Chivu”!

Iubitorii sportului rege din Reşiţa se vor bucura de alt tratament decât cel din prima parte a campionatului la meciurile rosso-nerilor.

Mulţi dintre microbiştii prezenţi în trecut etapă de etapă în Valea Domanului au renunţat să mai vină la meciurile echipei din cauza măsurilor de securitate aberante şi nejustificate adoptate de consilierii locali, culmea, care vin foarte rar pe stadion, iar unii chiar deloc. Modul în care spectatorii sunt trataţi la meciurile Metalului, filmaţi şi urmăriţi ca ultimii infractori şi înconjuraţi de un număr exagerat de forţe de ordine, i-a determinat pe mulţi iubitori ai fenomenului să stea acasă. Scenariile ieftine care au dus la interzicerea liderului Guardiei Rosso-Nera pe stadion au avut drept consecinţă retragerea uneia dintre cele mai vechi şi mai apreciate galerii din ţară. Jurnaliştii din presa locală au fost şi ei batjocoriţi, lăsaţi pe la porţile stadionului sau interzişi pur şi simplu în arena sportivă să-şi facă meseria. Cătălin Rufă ştie toate aceste lucruri şi spune că el e singurul vinovat pentru aceste aspecte, dar promite că lucrurile se vor schimba total în partea a doua a campionatului.
,,Ne cerem scuze încă o dată, îmi asum eu răspunderea pentru ce s-a întâmplat, a fost o serie de măsuri care trebuiau luate. Multe dintre ele sunt de discutat, nu ştiu dacă aberante, dar de discutat sunt. Îmi fac mea culpa şi lucrurile se vor schimba. Îmi asum personal răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat. E vina mea că nu m-am interesat de aceste lucruri. Garantez că vom găsi soluţii, pentru că vrem să facem lucruri frumoase”, a declarat Cătălin Rufă.