Stelele Banatului fac spectacol la Reşiţa!

explo 1000x200

Omul de afaceri şi de sport în acelaşi timp Dan Silviu Avram îi aduce din nou în faţa microbiştilor pe foştii mari jucători ai Caraş-Severinului şi Banatului.

Succesul pe care l-a avut ediţia de debut din urmă cu un an i-a determinat pe iniţiatorul şi susţinătorii acestui eveniment sportiv să-i dea continuitate şi să facă din el o competiţie tradiţională. Prin prezenţa unor foşti jucători de clasă în Sala Polivalentă se doreşte a fi tras un semnal de alarmă cu privire la ce a însemnat odată fotbalul cărăşean şi ce este astăzi şi se încearcă readucerea microbiştilor pe stadioane. ,,Foștii jucători ai Caraș-Severinului vor să readucă fotbalul spectacol și spectatorii în arenă, într-un turneu de old-boys la care vor participa fotbaliști reprezentativi ai grupărilor din Timișoara, Reșița, Caransebeș, Moldova Nouă, Lugoj, Anina, Oravița, Bozovici, Oțelu Roșu și Bocșa”, a precizat Dan Silviu Avram. Invitaţi speciali sunt, şi la această ediţie, Miodrag Belodedici, câştigător de două ori al Cupei Campionilor, fostul căpitan al naţionalei României, Dorinel Munteanu, şi Iosif Rotariu, finalist cu Steaua în Cupa Campionilor, jucător încă în activitate la 51 de ani, la echipa suporterilor timişoreni.

La întâlnirea din Sala Polivalentă, care va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 9.30, vor fi prezente şi alte nume importante ale fotbalului românesc. „În baza programului de competiție distribuit gratuit la intrarea în sală, se va organiza o tombolă având ca premii mingi cu autografele participanților reprezentativi, precum și tricouri personalizate cu autografele acestora. Competiția este organizată de un Comitet de inițiativă condus de mine, în parteneriat cu Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria și Consiliul Local Reșița, DJTS Caraș-Severin și a unor prieteni din rândul oamenilor de afaceri care nu ne-au uitat și cărora le mulțumim pe această cale”, a mai spus Dan Silviu Avram. De remarcat că intrarea publicului este gratuită!

banner 970 x 250