Patronul de la Bamboo, din nou în libertate!

explo 1000x200

Revenit în ultima zi a lunii ianuarie în arestul Poliției din Caraș-Severin pentru că nu ar fi respectat interdicțiile impuse de instanță, Cătălin Radu și-a recâștigat astăzi libertatea.

Judecat într-un dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri ca urmare a unui incident violent petrecut într-o sală de sport, patronul de la Bamboo a petrecut două săptămâni în arest preventive, după care a fost pus în libertate sub control judiciar. În momentul în care limita teritorială pe care nu are voie să o depășească i-a fost extinsă până la granițele țării, lui Cătălin Radu i-au fost comunicate greșit anumite interdicții pe care, ulterior, le-a încălcat. Judecătoria Reșița a admis în cursul zilei de vineri cererea formulată de către Poliţia Municipiului Reşiţa – Biroul de Investigaţii Criminale şi a dispus revocarea eliberării sub control judiciar a inculpatului. În consecință, a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă 20 de zile, începând cu data de 31.01.2014 până în data de 19.02.2014, inclusiv.

Cătălin Radu a formulat recurs, calea de atac fiind soluţionată astăzi de Tribunalul Caraş-Severin cu punerea în libertate a acestuia. „A fost un viciu clar de procedură. Mie mi s-au comunicat în scris nişte interdicţii pe care le-am respectat. Ceea ce mi s-a adus la cunoştinţă am respectat cu stricteţe”, a explicat Cătălin Radu pentru expressdebanat.ro.

banner 970 x 250

Comments

  1. gigi says:

    huooo badaranule, esti baiat fain pacat ca esti taran, taranule