Patroana măcelăriilor Palaloga, tâlhărită în apartamentul din centrul Reșiței!

Patroana măcelăriilor Palaloga a fost întâmpinată de hoți când a ajuns ieri acasă. Doi bărbați au intrat în apartamentul femeii, situat în centrul Reșiței, după ce au spart butucul ușii.

Apartamentul patroanei măcelăriilor Palaloga a fost spart ieri de hoți. Femeia a ajuns acasă și a constatat că butucul ușii a fost smuls. În același moment, doi bărbați au ieșit în fugă din apartament. Primul dintre ei a lovit-o, după care aceștia s-au făcut nevăzuți. Cei doi purtau glugă și șapcă.

„La revenirea sa la domiciliu, victima a constatat că cele două încuietori ale ușii din metal au fost smulse. În timp ce se afla în fața ușii de acces în locuință, ușa s-a deschis și din locuința acesteia au ieșit doi indivizi. Primul a lovit-o cu pumnul în zona feței, iar cei doi au fugit pe ușa de acces în bloc”, a declarat ag. șef adj. Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

Femeia de afaceri a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița cu mai multe lovituri, însă nu a rămas internată. Cel mai probabil, hoții au acționat la pont, având în vedere că soțul femeii este plecat în Spania. Aceștia nu au apucat să plece cu „prada”, fiind surprinși de proprietară. Polițiștii au întocmit un cerc de suspecți și fac cercetări pentru a-i depista pe cei doi bărbați.