Pasere i-a făcut bilanțul lui Dunca: conflicte, certuri și Muntele Mic!

pasere bebe viceprimar caransebes
banner publicitar

Bebe Pasere face praf managementul lui Romeo Dunca la Consiliul Județean Caraș-Severin! „Încearcă fel și fel de prostii și de aberații!”

În conflict deschis cu Felix Borcean, viceprimarul Caransebeșului nu-l menajează nici pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, al cărui proiect montan Nedeia l-a determinat pe edilul-șef de pe Timiș și Sebeș să-și înfrunte colegii de partid, susținând că e o inițiativă lăudabilă și care ar aduce numai avantaje județului: „După cele mai recente apariții, chiar nu cred că Romeo Dunca are foarte mulți fani. Pe mine mă interesează însă partea profesională, cred că familia și businessul ar trebui lăsate deoparte. E suficient să iei o mașină, să treci dintr-o parte în alta a județului și ai văzut tot ce s-a întâmplat în ultimii ani. În afară de proiectele pe care le-a moștenit de pe vremea domnului Silviu Hurduzeu, eu nu știu să fie alte proiecte remarcabile pentru județ. În afară de conflicte și certuri…”

Liderul Pro România spune că Romeo Dunca și-a făcut un obicei din a se văicări toată ziua, dând vina ba pe unul, ba pe altul, pentru că nu a realizat nimic notabil în aproape trei ani de mandat. Pasere îl consideră pe Dunca un om slab, care nu are o strategie coerentă, o direcție clară și care nu acceptă și alte idei decât ale sale. „De fiecare dată, în relația mea cu Felix Borcean să știți că eu am lăsat capul jos. Cei care mă cunosc știu că eu nu am lăsat capul jos niciodată în viața mea! Niciodată în viața de zi cu zi eu nu am lăsat capul jos! Dar am înțeles că trebuie să mai las și de la mine pentru buna funcționare a lucrurilor, trebuie sa las! Cu domnul Romeo Dunca nu am nimic! Cu felul în care conduce județul am! Pentru că suntem afectați și noi! În afară de proiectul  de pe Muntele Mic, cu care tot vine și încearcă fel și fel de prostii și de aberații, nu îmi aduc aminte să existe ceva de interes, la Bozovici sau pe Clisură sau oriunde altundeva. Cred că și-a dorit sau își dorește pe mandatul ăsta să rezolve problema de la Muntele Mic și atât! În rest nu contează!”, a adăugat Bebe Pasere.