Pârvan stă pe bancă la primul meci!

Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Caraș-Severin va debuta mâine în noua ediție a Ligii Naționale cu un jucător important pe banca de rezerve. Sebastian Pârvan nu va putea juca mâine alături de echipă.

Elevii antrenorului Aihan Omer vor primi mâine la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Reşiţa, echipa de la Universitatea Bucovina. Iubitorii handbalului vor avea parte de un adevărat derby, între două formaţii de top.

Problema cu care se confruntă echipa este absența pe teren a jucătorului Sebastian Pârvan. Acesta nu va juca în meciul de mâine și poate nici următoarele două meciuri pentru că are o fractură de piramidă nazală. Antrenorul echipei Caraș-Severin speră ca Tudor Marta să își facă bine treaba și să nu se simtă lipsa lui Pârvan.

leader board 728 x 90 px

Este derby-ul campionatului, este un meci foarte greu pentru noi. Ne-am fi dorit un meci mai ușor pentru prima etapă, dar din păcate vom întâlni o echipă redutabilă, o echipă cu care mereu am avut meciuri echilibrate și sper că la ora jocului jucătorii noștrii să fie conectați la importanța acestei partide. Nu în ultimul rând, sper ca spectatorii să fie în număr mare pentru a ne ajuta să obținem prima victorie în acest campionat”, a precizat Aihan Omer, antrenorul echipei CS Caraș- Severin.