Party incendiar la Băile Herculane. Se lasă cu șampanie și distracție până-n zori!

Demersurile pentru a face din Băile Herculane un loc plin de culoare continuă. Mâine seară, stațiunea găzduiește un eveniment deosebit: concertul Special Guest Orchestra.

Cei 11 membri ai formației vin din proiecte muzicale diferite. Membrii Cargo, membrii bandului de la Vocea României și instrumentiști ce au urcat pe scenă alături de Steve Vai și-au dat întâlnire în acest minunat proiect muzical. Trei soliști, chitare, tobe, trombon, trompete, saxofon, un adevărat festin ce urmează să aibă loc mâine seară pe Valea Cernei.

„Ne concentrăm pe compoziții proprii. Avem deja nouă piese, chiar dacă am început prin a cânta coveruri, pe care le-am reorchestrat în stil propriu. Stilul abordat în noul proiect se apropie de Justin Timberlake, destul de puțin exploatat în România”, spune Cristi Pup, membru fondator al formației.

Concertul marchează deschiderea unei noi terase de vară în Herculane, precum și a unui nou loc de joacă în aer liber. Toate acestea fac parte din demersurile hotelierilor și ale asociațiilor de a schimba imaginea stațiunii și de a aduce un suflu nou în ceea ce privește evenimentele și serviciile pe care turiștii pot să le găsească aici.

Toți cei dornici de distracție la munte, răsfăț și muzică bună sunt așteptați mâine seară la Herculane pentru un party în aer liber cu multe surprize.

 

Comments

  1. Răzvan Vasile says:

    Unde este concertul mai exact. Ca eu sunt aici si nu e nimic

  2. Adina Avram says:

    Nu se mai tine

  3. Mihaela Negru says:

    La Crystal club, ora 23