Partidul Ecologist crește spectaculos în Caraș-Severin!

Liderul ecologiștilor cărășeni, omul de afaceri Valentin Armașu, anunță că PER nu va face simplu act de prezență la alegerile locale din 27 septembrie, ci chiar va conta, pentru că tot mai mulți oameni de valoare semnează adeziunea la acest proiect politic.

Armașu a pregătit mai multe lovituri pe scena politică județeană, astfel că, pe lângă cei care nu au mai făcut politică până acum, în PER Caraș-Severin se vor înscrie în zilele următoare și destule figuri cunoscute, care astăzi nu mai împărtășesc valorile partidelor din care fac parte și care au văzut în ecologiști alternativa pe care România și Banatul de Munte în special o așteaptă de atâta vreme. Surse apropiate ecologiștilor vorbesc chiar și de venirea în partid a câtorva primari, social-democrați și chiar independenți. Până atunci însă în PER Caraș-Severin au venit mai mulți membri de bază ai structurii ALDE Reșița.

Ioana Tudor Constantinescu, Alexandru Pascu, Gabriela Smarandache, Mioara Zuza și Alexandru Gherman sunt doar câțiva dintre ei. „Am promis că aducem alături de noi oameni tineri, oameni care vor să facă o altfel de politică, oameni interesaţi de mediu, turism şi cetățeni. Sunt sinceri, hotărâţi şi au elanul necesar de a face lucruri bune pentru comunitate. Au toată susţinerea mea”, a declarat Valentin Armașu, liderul PER Caraş-Severin.