Partidul AUR – învingător la Bocșa!

În urma sondajelor efectuate în ultima perioadă de reprezentanții partidului AUR, președintele filialei județene a formațiunii politice, Letiția Aman, consideră că Gabriel Alexandru Tălpeanu va fi viitorul primar al orașului Bocșa.

Letiția Aman este de părere că alegerea unui om din afara spectrului politic reprezintă o șansă pentru orașul Bocșa și locuitorii săi și mizează pe voturile lor. „Partidul AUR a dat o șansă bocșenilor și alege un om din afara sistemului. Un om care nu se face vinovat de starea deplorabilă în care se află Bocșa astăzi, după cei 16 ani de mandate ale celor care au condus destinele orașului până astăzi, inclusiv actualul primar interimar.”, spune Letiția Aman.

Președintele AUR Caraș-Severin consideră că staffurile de campanie PSD și PNL, venite la finele săptămânii trecute de la București pentru susținerea propriilor candidați la Primăria Bocșa, „i-au umplut de și mai mare dezgust pe locuitorii orașului Bocșa. Singurii «susținători» au fost aduși acolo forțați, prin prisma unor interese sau a serviciului, persoane care se tem pentru pierderea locurilor de muncă, după cum i s-a întâmplat candidatului AUR, Gabriel Alexandru Tălpeanu, pentru îndrăzneala de a candida contra sistemului local. Acești «susținători» sunt, de fapt, admiratori ai partidului AUR și se regăsesc profund în principiile și lupta AUR și, cu siguranță, singuri în cabine de vot, vor pune ștampila pe AUR!”

Letiția Aman mai precizează că numărul susținătorilor partidului AUR crește de la o zi la alta și atât ea, cât și vicepreședintele AUR Caraș-Severin, Cornel Zeicu, au fost abordați, în repetate rânduri, de oameni nemulțumiți de vechile formațiuni politice. „Se pare că există un mare val de oameni nemulțumiți de vechile partide, PSD, PNL, care se asociază cu cauza noastră, abordând conducerea AUR. Sunt nume grele ale PSD, PNL, PMP, PE, chiar și PRO România, despre care conducerea AUR nu deconspiră nimic, protejând secretul cu măiestrie! Sloganurile AUR, precum: «Dreptate pentru România», «Jos corupția!», «Jos mafia!», «Libertate», «Jos penalii!» au atras un număr semnificativ de oameni nu numai în Bocșa, în județul Caraș-Severin, dar și la nivel național. Este vizibilă ascendența partidului AUR, în special în actualele alegeri, acolo unde partidul are candidați. Recunoaștem sau nu, există un spirit general, un brand care s-a născut din dorința poporului, că lucrurile se vor îndrepta și în țara noastră, prin schimbarea actualei clase politice, care se perindă alternând PSD cu PNL sau mai mult împreună și care au condus la constituirea la nivel de vârf și de județ, localitate de grupuri de oameni, mereu aceiași baroni locali. Un lucru este cert: la Bocșa, AUR va dezintegra acest baronism local. Bocșa fiind primul oraș din județul Caraș-Severin care îndrăznește să se revolte (ajutat de AUR) împotriva baronilor. Acest fapt este clar dovedit și prin strângerea celor 600 de semnături, în cinci ore, pentru susținerea candidatului Gabriel Alexandru Tălpeanu, candidatul AUR la funcția de primar.”, a mai precizat Letiția Aman.

(E)