Participă la prima degustare de bere…online

picnic iulius1000x100

Primul eveniment din luna gastronomică organizată de La Pas propune timișorenilor o degustare de bere într-un mod inedit. Acest lucru este posibil în urma unui program bine pus la punct în contextul pandemiei.

Cum se va realiza degustarea online? Doritorii trebuie să se înscrie printr-un formular la eveniment, iar odată validați, trebuie să ridice setul de beri artizanale pentru degustare de la sediul stabilit. Apoi, participanții se vor conecta online, sâmbătă, alături de alți doritori, iar berarii artizani își vor savura berile în cadrul evenimentului de degustare.

„Am pregătit pentru voi un pachet generos care conține creații de la patru berării locale, dintre care unele îmbuteliate în premieră. Veți avea ocazia să testați mai multe stiluri de bere, de la pilsner și bere de grâu, la IPA, lager, sour și stout. Prin participarea berarilor veți avea ocazia să cunoașteți perspectiva artizanilor dintr-un sector extrem de inovator și creativ, unde Timișoara înregistrează o dinamică notabilă. Berăriile reprezentate sunt: Brauhaus Sincu, Bereta Brewing Co, Double Drop Crew și OneTwo”, spun organizatorii evenimentului.

leader board 728 x 90 px

Mai multe detalii actualizate despre eveniment puteți găsi aici.