Parteneriat între Băile Herculane și Austria

Modernizarea și reabilitarea orașului Băile Herculane își continuă traseul. Cu două săptămâni în urmă reprezentanții stațiunii austriece,Hallstatt, au vizitat orașul.

În cadrul unui parteneriat între stațiunile Hallstatt și Băile Herculane, a avut loc o vizită de trei zile a oficialilor austrieci în orașul lui Hercules. Astfel, au fost analizate cele mai importante obiective turistice din oraș, cu deplasare pe teren.

Totodată, au avut loc discuții între reprezentanții stațiunii Hallstatt și primarul orașului Băile Herculane, Nicușor Vasilescu, discuții care au avut ca scop explicarea situației și a provocărilor cu care se confruntă administrația locală a orașului. Întregul parteneriat are rolul principal de a stabili niște colaborări între cele două stațiuni în domeniul dezvoltării turistice durabile.

leader board 728 x 90 px

Astfel, prin această întâlnire la nivelul edililor-șefi ale celor două stațiuni, s-a mai făcut un pas spre transformarea orașului Băile Herculane într-o stațiune modernă, la standarde europene.