Parlamentarii susțin proiectele Primăriei Reșița. Pista de biciclete, pe lista preferatelor!

Primarul Municipiului Reșița, Mihai Stepanescu, se bucură de susținerea politicienilor cărășeni ajunși în Parlamentul României. Principalul proiect apreciat de aceștia este pista de biciclete.

Indiferent de culoarea politică, parlamentarii cărășeni fac front comun în cazul proiectelor lansate de primarul Reșiței. Solicitați într-o întrunire la sediul Primăriei, cei patru parlamentari pe colegiul din care face parte și orașul de pe Bârzava au salutat inițiativele primarului și chiar au promis că le vor susține mai departe la București.

Printre proiectele preferate și deja inițiate de Primăria Reșița este faimoasa pistă de biciclete. „Foarte multe proiecte, însă îl felicit pe primar pentru atragerea de fonduri și construirea pistelor de biciclete”, a declarat în ședință deputatul PSD Ioan Benga.

Chiar și așa, primarul Mihai Stepanescu dezvăluie că proiectul pistelor de biciclete a fost conceput pentru un alt scop. „Principalul gând cu care am accesat bugetul pentru pista de biciclete nu a fost traseul pentru ciclism, ci refacerea trotuarelor și a bordurilor, pistele de biciclete au fost doar portița de intrare. Însă acum vom încerca să promovăm și acest tip de activitate deoarece am observat că reșițenii noștri nu prea folosesc pista”, explică primarul orașului.

Valentin Blănariu, parlamentarul PP-DD, trece peste partidele din care fac parte cu toții deoarece scopul comun ar trebui să fie binele reșițenilor. „Indiferent de culoarea politică, voi susține toate proiectele primarului în interesul orașului nostru. Am depus 30 de amendamente la Legea Bugetului pe 2013, în care s-au regăsit și proiectele amintite astăzi. Din păcate toate au fost respinse”, precizează Valentin Blănariu.

Deputatul Ion Mocioalcă este mai rezervat în ceea ce privește reușita proiectelor propuse de edilul-șef, însă vor avea parte de toată susținerea sa. „Trebuie subliniat faptul că parlamentarii nu sunt Dumnezeu pe pământ. Însă mă bucur să văd că Reșița nu duce lipsă de proiecte, iar unele dintre acestea au șanse mari de a fi finanțate. Eu sunt convins că și de această dată parlamentarii de Caraș au datoria să facă un lobby pentru județ. Trebuie să prioritizăm proiectele Primăriei, să vedem pe care dintre ele le vom susține. Eu îmi asum o parte din vină dacă o parte din proiecte nu vor obține finanțare”, declară Ion Mocioalcă.

Comments

  1. Coana says:

    parlamentari ca si resiteni mari si mici sunt in limba dupa primarul forestier. numai pista are in cap primarul ca de biciclist il doare la pix. mincinos ca intotdeauna. una spune, alta face. spune ca face pista, dar face o p***

  2. alex says:

    Sa faca piste da nu cu um pret de te doare capu ,,,,PARLAMENTARI astea de RESITA au promis multe ,ca dezvolta turismu in CS ,ca vor face ca vor drege ,si p…. a nimic .Mai bine ar asfalta drumu RESITA ,CPTOARE cai varza , Parlamentari astea in costme si camasa alba ce apar pela tv ,si ne dau lecti de viata ,,,asa oso arda 4 ani ,si la urmatoru mandat vor spune ca nau apucat sa faca ceau promis si ir nevor oferi promisiuni si minciuni ……Pina cind cineva se-va tresi …