Parlamentarii de Caraș-Severin, acuzați că își bat joc de alegători!

untitled design set 970x90 px

Liderul BNS, Nicolae Drăgan, se arată indignat de atitudinea pe care deputații și senatorii cărășeni o manifestă în raport cu cetățenii care i-au votat. Acesta i-a cerut prefectului Nicolae-Miu Ciobanu să îi convoace la discuții.

La cea mai recentă ședință a Comisiei de Dialog Social, sindicaliștii „au luat foc” din cauza discuțiilor fără sens care se poartă în cadrul întâlnirii, în absența unor factori cu rol de decizie pentru soarta cărășenilor. De această dată, au fost amintiți parlamentarii cărășeni, 9 la număr (n.r. fără Iosif Secășan, care și-a prezentat demisia din funcție și fără cei care reprezintă minoritățile), care au fost acuzați la comun că nu ridică un deget pentru județ sau pentru colegiile în care oamenii i-au ales și i-au trimis să îi reprezinte la nivel central.

„Sunteți la putere, dar nu am văzut niciun deputat legat de scenă să le ceară miniștrilor să vină la Reșița. Sunt 12 parlamentari! Noi îi plătim ca să ce? Propun, domnule prefect, să îi transmitem o adresă prim-ministrului să îi cerem să facă ceva și pentru noi”, a declarat Nicolae Drăgan în cadrul Comisiei de Dialog Social.

În replică, reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că îi poate invita pe parlamentari, dar nu îi poate obliga să se prezinte la ședințele organizate de Instituția Prefectului. În plus, i-a sugerat lui Drăgan că alegătorii îi pot sancționa prin vot pe cei care nu își fac datoria.

Comments

 1. Beni says:

  Cred ca “gresiti”, d-ra(d-na) ziarista. Noi cei din Caras Severin avem reprezentanti in Parlamentul Romaniei??

 2. andy says:

  Probabil ca partidele au pe teava alte personaje cu apucaturi de interlopi si cultura cat o maimuta, care sa le ia locul celor asemenea lor, pentru inca 4 ani. Domnule prefect, prosti suntem ca votam si va dam legitimitate. Dupa mine, intre a scuipa in urna si a introduce buletinul de vot nu e nicio diferenta.

 3. aaa says:

  n-avem pe cine vota! eu daca al prind pe mocioalca la anu calcand la farliug ai tai cauciucurile la limuzina.

 4. bbb says:

  sugei p..l lui mocioalca si dai limbi in c.r lui borduz,dobitoc ce esti.

 5. ulmu john says:

  Frate Dragan, tu nu intelegi ce spune dl reprezentant(in curtea militiei) al guvernului in teritoriu?Deci el nu are voie sa faca “ingerinte(o sa deschida DEX-ul), dar cand vrea sa se dea “rotund”, atunci isi aduce aminte ca e …militian care (pensionar fiind) ocupa locul unuia(chiar din prefectura).Unul care , desi are capacitate, nu este promovat pt. ca nu are sustinere politica, cum a avut subprefectul”ciuperci de fag”7lei/kg.Sa vedem daca incercati sa ne aflati! Murim de frica!

 6. ulmu john says:

  Iar tie ..bbb(bo–e, biga –le,beli–le)ia-ti inapoi cuvintele!

 7. dani says:

  Nu asa, cand ii prindem pe strada batuti pana-i ia drk de spagari ce sunt!

 8. dani says:

  Nu asa, cand ii prindem pe strada batuti pana-i ia drk de spagari ce sunt!Tara asta nu se pune pe picioare cu stat dupa gratii 2 ani sau cu suspendarile luate si cu conturile pline pe nu stiu unde. 10000 fura si sufera milioane.Maziliti, de asta se tem si nebunii.

 9. Balica says:

  Pai oameni buni nu voi sunteti cei care a/ti votat? Astea sunt lucruri simple fata de ceea ce o sa urmeze!La ora actuala Roamnia se afla pe un butoi de pulbere, care sta sa explodeze, cu consecinte inimaginabile! Institutiile de forta ale statului au acest rol, incat se va ajunge la curatirea intregii clase politice! Asta deoarece politicienii sunt imuni la reformare, la eliminarea rebuturilor si hotilor din randul lor, astfel ca exista comandamente precise din afara partidelor!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/