UPDATE Părinţii perverşi, propuşi pentru arestare preventivă (VIDEO)

Carmen şi Adrian Munteanu, soţii care au întreţinut relaţii sexuale cu fiica din prima căsătorie a femeii, în faţa camerelor de filmat, şi-au petrecut noaptea trecută în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, după ce procurorii au emis pe numele lor ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

UPDATE, ora 14.30

publicitate online in ziar Express de Banat

Magistraţii de la Judecătoria Reşiţa au decis ca soţii Carmen şi Adrian Munteanu să fie arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

UPDATE, ora 12.30

La această oră, cei doi părinţi care au întreţinut relaţii sexuale cu propria fiică, în vârstă de numai 13 ani, sunt în sala de judecată. Instanţa pune în discuţie arestarea lor pentru o perioadă de 29 de zile.

YouTube video

gif card de energie dacus 1000x100

Femeia de 40 de ani şi bărbatul de 30 vor fi prezentaţi astăzi magistraţilor de la Judecătoria Reşiţa cu propunere de arestare preventivă. Pe numele celor doi, procurorii de la Crimă Organizată au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de  pornografie infantilă prin sisteme informatice, act sexual cu un minor și rele tratamente aplicate minorului. Carmen şi Adrian nu au niciun fel de remuşcare pentru ceea ce au făcut. În timp ce era condus spre maşina poliţiei, cu cătuşe la mâine, imediat după ce a fost audiat de procurori, bărbatul şi-a justificat faptele. „De şmecher”, asta le-a răspuns Adrian Munteanu jurnaliştilor care îi cereau să-şi motiveze faptele.
Pentru infracţiunile reţinute în sarcina lor, soţii Munteanu riscă până la 15 ani de închisoare. Vom reveni cu amănunte din sala de judecată!

CITEȘTE ȘI: Fata de 13 ani şi-a şantajat tatăl vitreg să întreţină relaţii sexuale cu ea

360 de fişiere video cu fetiţa violată de părinţi

Minora violată, încredinţată bunicii

Comments

  1. Fata de 13 ani şi-a şantajat tatăl vitreg să întreţină relaţii sexuale cu ea says:

    […] Părinţii perverşi, propuşi pentru arestare preventivă Related Articles Share About Author Dani Stanciu […]

  2. Şi-a băgat fiica în patul soţului ca să-şi salveze căsnicia says:

    […] CITEŞTE ŞI: Părinţii perverşi, propuşi pentru arestare preventivă […]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/