Monedă de schimb: şi-a băgat fiica în patul soţului ca să-şi salveze căsnicia

Părinţii violatori au fost aduşi în această dimineaţă în faţa magistraţilor de la Judecătoria Reşiţa. Deşi ieri, când au fost reţinuţi,  au refuzat să vorbească, astăzi cei doi soţi au făcut declaraţii care mai de care mai halucinante, acuzându-se reciproc de coşmarul prin care au pus-o să treacă pe fiica lor de numai 13 ani.

Femeia de 40 de ani şi soţul acesteia, cu zece ani mai tânăr, au fost prezentaţi astăzi magistraţilor de la Judecătoria Reşiţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. La această oră, instanţa s-a retras pentru deliberare. Declaraţiile pe care le-au făcut cei doi soţi în faţa magistraţilor sunt de-a dreptul şocante.

Carmen Munteanu susţine că a acceptat să-şi bage fiica de 13 ani în patul soţului, pentru că altfel acesta ameninţa că o va părăsi. Cu o căsnicie deja ratată la activ, femeia susţine că nu a avut altă soluţie pentru a-şi salva mariajul cu Adrian Munteanu şi a fost nevoită să-şi sacrifice fiica.

În schimb, bărbatul se apără susţinând că a fost victima şantajului fetei de 13 ani. Acesta a mărturisit că, prin luna septembrie, a fost susprins de fiica sa vitregă în timp ce întreţinea relaţii cu soţia. Potrivit lui Adrian Munteanu, adolescenta i-ar fi cerut  să o includă şi pe ea în jocul erotic, fiind etrem de curioasă să-şi înceapă viaţa sexuală. În apărarea sa, bărbatul a mai spus că a acceptat să facă sex în acelaşi timp şi cu soţia, şi cu fiica acesteia, fiind ameninţat de fată că în caz contrar îl va reclama că ar fi încercat să o violeze.

CITEŞTE ŞI: Părinţii perverşi, propuşi pentru arestare preventivă

360 de fişiere video cu fetiţa violată de părinţi

Pe numele celor doi, procurorii de la Crimă Organizată au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de  pornografie infantilă prin sisteme informatice, act sexual cu un minor și rele tratamente aplicate minorului, fapte pentru care soţii MUnteanu riscă până la 15 ani de închisoare.