Parcul Teiuș ecologizat! Felix Borcean îndeamnă la voluntariat

Primăria Municipiului Caransebeș a început campania de curățenie de primăvară și întreținere spații verzi. Primul vizat este parcul de agrement Teiuș.

Primarul Felix Borcean a îndemnat la voluntariat în vederea ecologizării parcului Teiuș, acțiune susținută de angajații SPIR și Transal și angajații din aparatul propriu:

Este un moment absolut normal și firesc la începutul lunii martie, pentru că vremea ne permite. S-a lucrat și se va lucra intens zilele acestea în Teiuș pentru a-l prezenta altfel decât în anii trecuți. Am coalizat toate forțele Primăriei, pentru a toaleta, ecologiza și vopsi copacii. În paralel se repară locurile de joacă și vom amenaja corespunzător spațiile verzi. Crengile sunt tocate cu utilajul pe care l-am achiziționat recent și sunt transformate în  material care poate folosit ca și compost organic la spațiile verzi, inclusiv în scop decorativ”, ne-a declarat primarul municipiului Felix Borcean.

leader board 728 x 90 px

Edilul a mai făcut referire la aspectul parcului Teiuș, inclusiv la statuile din lemn care au o durată de viață relativ scurtă și la care va trebui să se intervină pentru întreținerea materialului lemnos.