Parcul General Dragalina, în pregătiri pentru deschiderea locului de joacă

Municipalitatea din Caransebeș a început campania de toaletare a arborilor seculari din parcul General Dragalina, de curățenie și de amenajare a locului de joacă pentru cei mici.

Primarul Felix Borcean a vizitat parcul General Ioan Dragalina și a convenit ca în zilele următoare să înceapă și acțiunea de modernizare a locului de joacă din parc:

Sper ca în scurt timp până se vor deschide locurile de joacă să putem să amenajăm și locul de joacă din parcul Dragalina. Există acolo niște inadvertențe între ceea ce solicită Serviciul de Urbanism și ceea ce oferă constructorul, sper că vor ajunge la un numitor comun și locul de joacă va fi urgentat. Materialele, echipamentele sunt deja achiziționate, a fost plătită și o parte din factură și vreau să cred că în această vară se pot bucura de acest spațiu atât copiii, cât și bunicii și părinții”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Edilul a mai menționat că platanii seculari vor fi toaletați de către o firmă de alpiniști utilitari, pentru a nu fi un pericol pentru trecători pe timp de vreme nefavorabilă.