Paradă a mașinilor de epocă prin unele dintre cele mai frumoase locuri din Timiș

carpati retro
1000x100 (1)

Acțiune inedită în Timiș. Mai multe mașini de epocă vor putea fi admirate circulând, sâmbătă, prin unele dintre cele mai frumoase locuri din județ, în cadrul evenimentului Carpați Retro, care are scopul de a promova atracțiile turistice din țara noastră.

O paradă a mașinilor de epocă va avea loc, în acest sfârșit de săptămână, în vestul țării. Retromobil Club România organizează Carpați Retro 2021, care se va desfășura mâine în județul Arad, iar sâmbătă în Timiș și reunește colecționari de vehicule istorice.

expressheadergeneral (1)

În județul Timiș, proprietarii de mașini de epocă vor pleca în paradă la ora 10.00, din Piața Unirii, și vor parcurge un traseu pitoresc, prin Lugoj și Fârdea, cu un scurt popas la Muzeul Traian Vuia. Seara, după finalul de la Muzeul Satului Bănățean, colecționarii revin la Ibis Timișoara City Center, pentru festivitatea de premiere Carpați Retro 2021.

Evenimentul de regularitate Carpați Retro promovează descoperirea patrimoniului turistic, arhitectural, cultural și istoric din țara noastră. Scopul evenimentului este de a permite colecționarilor de vehicule de epocă să își conducă vehiculele în condiții optime de siguranță și de a pune în valoare patrimoniul tehnic pe care îl constituie aceste vehicule”, au transmis organizatorii.