Panouri moderne cu leduri, la „Dacia”, pentru anunțarea celor mai noi producții de la Hollywood!

po 1000x100px (3)

Una dintre cele mai bune decizii ale administrației locale s-a dovedit a fi redeschiderea cinematografului din Reșița, care dispune de unul dintre cele mai mari ecrane pentru proiecție din România. Deși interiorul imobilului a fost modernizat în mare, partea exterioară încă lasă de dorit. Prin urmare, în această perioadă se derulează lucrări de reabilitare.

Primăria Reșița a luat decizia să le facă în regie proprie, pentru înfrumusețarea Cinematografului Dacia. Holurile și toaletele sunt vopsite, iar fațada imobilului va fi și aceasta schimbată la față. În plus, atunci când se vor încheia lucrările, în exterior vor fi montate panouri uriașe cu leduri, pe care vor fi anunțate filmele care rulează la Reșița. Lucrările se derulează numai atunci când nu sunt difuzate producțiile, astfel că programul rămâne același.

dacia dacia

Reamintim că primăria a pregătit un proiect amplu de modernizare a cinematografului care prevede fragmentarea sălii principale, astfel încât telespectatorii să poată alege filmul pe care vor să îl vizioneze. Valoarea de implementare însă este destul de ridicată, astfel că autoritățile caută surse de finanțare externe.

dacia

Până atunci însă, cei care administrează cinematograful fac apel la bunul simț al spectatorilor, astfel încât cinefilii să se poată bucura cât mai mult timp de aceste lucrări.

MAIN FOTO: es.aliexpress.com