UPDATE. Criminalul localnicei din Anina a fost prins. Este audiat și la această oră!

po 1000x100px (3)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Ucisă cu sânge rece de către concubinul său marţi noaptea, Lavinia Peml a lăsat în urmă un băiat şi o fată. Crima a zguduit comunitatea locală, iar criminalul a fost de negăsit.

După câteva zile de căutări însă Petre Marius Butiri a ajuns pe mâna poliţiştilor timişeni în comuna Jebel. Se afla acolo la familia sa din prima căsătorie, întorcându-se la prima nevastă. Oamenii legii spun că Butiri a plecat cu un Logan roşu (CJ-56-RLC) în judeţele Cluj şi Bihor, fiind monitorizat în permanenţă de către poliţişti, după care a decis să se întoarcă la Jebel, acolo unde locuia fosta soţie şi cei doi copii pe care îi avea cu aceasta.

Poliţiştii l-au ridicat pe Petre Marius Butiri şi l-au prezentat în această dimineaţă procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, unde este audiat şi la această oră.

Crima a avut loc marți seara, în jurul orei 23.00, la Timișoara.  Despărțit de 2 luni de cea care i-a fost iubită în ultimii doi ani, Lavinia Peml, Petre Marius Butiri i-a cerut acesteia să îi mai acorde o ultimă întâlnire. „Apoi am să te las în pace!”, i-a spus. Femeia a acceptat. S-au întâlnit în garsoniera acesteia pe Strada Cireșului din cartierul Ronaţ din Timișoara. Bărbatul a băut câteva pahare de alcool, a pus mâna pe un cuțit din bucătărie și i-a tăiat gâtul, din mai multe încercări. Apoi, a lăsat-o să moară. S-a urcat în mașină și a plecat.

expresb 1000x100

Medicii care au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Lavinia Peml era mama  a doi copii, un băiat de 17 ani și o fată de 8 ani, elevă la Liceul de Artă „Sabin Păuţa” din Reşiţa.

UPDATE – În urma audierilor, criminalul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis să îl trimită în arest pentru 30 de zile.

FOTO: facebook.com

1000 x 200 gif
upt 1000x100