UPDATE. Criminalul localnicei din Anina a fost prins. Este audiat și la această oră!

1000x100 (4)

Ucisă cu sânge rece de către concubinul său marţi noaptea, Lavinia Peml a lăsat în urmă un băiat şi o fată. Crima a zguduit comunitatea locală, iar criminalul a fost de negăsit.

După câteva zile de căutări însă Petre Marius Butiri a ajuns pe mâna poliţiştilor timişeni în comuna Jebel. Se afla acolo la familia sa din prima căsătorie, întorcându-se la prima nevastă. Oamenii legii spun că Butiri a plecat cu un Logan roşu (CJ-56-RLC) în judeţele Cluj şi Bihor, fiind monitorizat în permanenţă de către poliţişti, după care a decis să se întoarcă la Jebel, acolo unde locuia fosta soţie şi cei doi copii pe care îi avea cu aceasta.

Poliţiştii l-au ridicat pe Petre Marius Butiri şi l-au prezentat în această dimineaţă procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, unde este audiat şi la această oră.

leader board 728 x 90 px

Crima a avut loc marți seara, în jurul orei 23.00, la Timișoara.  Despărțit de 2 luni de cea care i-a fost iubită în ultimii doi ani, Lavinia Peml, Petre Marius Butiri i-a cerut acesteia să îi mai acorde o ultimă întâlnire. „Apoi am să te las în pace!”, i-a spus. Femeia a acceptat. S-au întâlnit în garsoniera acesteia pe Strada Cireșului din cartierul Ronaţ din Timișoara. Bărbatul a băut câteva pahare de alcool, a pus mâna pe un cuțit din bucătărie și i-a tăiat gâtul, din mai multe încercări. Apoi, a lăsat-o să moară. S-a urcat în mașină și a plecat.

Medicii care au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Lavinia Peml era mama  a doi copii, un băiat de 17 ani și o fată de 8 ani, elevă la Liceul de Artă „Sabin Păuţa” din Reşiţa.

UPDATE – În urma audierilor, criminalul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis să îl trimită în arest pentru 30 de zile.

FOTO: facebook.com