Pană și Pelici au obținut ce-au vrut

explo 1000x200

Metalul Reșița a scos o remiză albă pe terenul lui FC Bihor Oradea într-un meci din etapa cu numărul 17 a Ligii a II-a de fotbal, Seria B.

 Actualul și fostul antrenor din Valea Domanului, Marian Pană și Alex Pelici, și-au propus în primul rând ca echipele lor să nu piardă, iar asta s-a văzut și pe teren. Atât gazdele, cât și rosso-nerii au fost mai preocupați să nu primească gol decât să amenințe poarta adversă. Reșițenii au făcut o primă repriză bună, dar după pauză nu au mai îndrăznit deloc și s-au lăsat dominați. Portarul Zimmerman a prins o formă bună astăzi și și-a salvat în câteva rânduri echipa de la eșec.

Băieții lui Pană sunt neînvinși în acest an și speranțele legate de play off au început să fie tot mai îndreptățite, mai ales că nici contracandidatele la promovare nu se mișcă grozav. ASA Târgu Mureș a pierdut la limită, 0-1, la Slatina, cu FC Olt, CS Universitatea Craiova a bătut greu la Arad pe UTA, iar Vâlcea a câștigat de asemenea chinuit, acasă, cu Craiova lui Mititelu, care s-a antrenat când și cum a putut. Gloria Bistrița a pierdut cu 0-1 la Mioveni. E adevărat, unele dintre aceste rezultate nu vor conta în play off, dar arată că nicio echipă nu se poate considera mare favorită la promovare.

banner 970 x 250