UPDATE: Rezultatele etapei a XVIII-a, Liga a III-a

Update ora 17:30

Astăzi s-au disputat meciurile dn Liga a III-a, etapa a XVIII-a. Liderul FC Caransebeș a surclasat fără drept de apel Vulturii Lugoj, chiar pe terenul acestora. Gloria Reșița a fost învinsă cu scorul de 2-1, de formația Jiul Rovinari.

Iată rezultatele și marcatorii etapei a XVIII-a:

Vulturii Lugoj – FC Caransebeş    1-4
E. Miculescu (47) / Vlăduţi (4), Artean (23), Negoescu (36 – pen.), Săulescu (90)
Jiul Rovinari – FCM Reşiţa    2-1
Fotescu (84), Tudorache (87) / Creangă (33)
Ştiinţa Turceni – Pandurii II Târgu Jiu    1-2
Simcea (55) / Pleaşcă (19), Predescu (21)
Mama Mia Becicherecu Mic – FC Hunedoara    1-0
Zurbagiu (37)
FC Avrig – Millenium Giarmata    0-3
Echipa gazdă s-a retras în retur şi pierde partidele rămase la „masa verde”.
Muncitorul Reşiţa stă.

Duelul fraților Rotariu!

Cu un debut excelent în partea a doua a campionatului, echipa antrenată de Iosif Rotariu va da piept astăzi, în cadrul etapei a 18-a din Liga a III-a, cu ocupanta locului șase, Vulturii Lugoj, echipă antrenată de nimeni altul decât fratele geamăn al tehnicianului lui FC Caransebeş, Ilie Rotariu.

Caransebeșenii au stat etapa trecută, întrucât Minerul Mătăsari s-a retras din campionat, permițându-le astfel timișenilor de la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic să se apropie la patru puncte de lider. În schimb, lugojenii au cedat pe terenul Gloriei Reșița, scor 2-1, aceasta fiind cea mai slabă prestație a elevilor antrenați de Ilie Rotariu de când acesta antrenează Vulturii lugojeni.

Gloria Reșița se va deplasa în această rundă la a cincea clasată, Jiul Rovinari, în timp ce Muncitorul Reșița, echipă ce a înregistrat până în momentul de față două eșecuri, va sta.

sursă foto: http://www.ziarulactualitatea.ro/