Până și județul Mehedinți ne ia fața! „Nu știu câți ani va dura până vom avea și noi asemenea drumuri”

drum rogova mehedinti

Dacă până acum ne uitam cu jind și invidie la drumurile din județul Timiș, de acum ne putem uita cu aceleași sentimente și spre Mehedinți. Județul pe care mulți l-au considerat mai puțin dezvoltat decât Caraș-Severinul începe să ne ia fața.

Diferențele dintre județul Caraș-Severin și Timiș la capitolul infrastructură rutieră se văd chiar și din avion, spune prefectul Ioan Dragomir: „Probabil ați văzut cum arată drumurile din Timiș și cum arată fiecare zonă unde avem limită de hotar cu Timișul, că cred că este vizibilă și de sus, din avion sau din elicopter.”

Mai nou, un alt județ vecin devine un exemplu de „așa da”. Este vorba despre Mehedinți, un județ pe care mulți îl priveau drept mai puțin dezvoltat. „Până acum și eu aveam această impresie, că suntem mult în urma Timișului. Mai aveam o impresie greșită pe care mi-am corectat-o acum două săptămâni vis a vis de drumurile din alt județ, pe care cel puțin eu îl consideram mai puțin dezvoltat decât Carașul: județul Mehedinți. Am fost acum două săptămâni pe Șimian – Vânjuleț – Gruia – Pristol și vă spun sincer că am rămas impresionat de modul cum arată drumurile de acolo. Drumuri județene, drumuri comunale. Am văzut drum comunal acolo făcut recent, de doi ani maximum, marcat. Drum cu marcaje! Cum arată drumurile alea… nu știu câți ani va dura până vom avea și noi asemenea drumuri. Vă rog să îi transmiteți și domnului președinte. Chiar nu putem face mai mult pe drumurile astea?”, a fost întrebarea adresată de prefectul Ioan Dragomir directorului de la Drumuri Județene în cea mai recentă Comisie de Dialog Social.