Pact Ion Mocioalcă (PSD) – Marcel Vela (PNL), pentru Caraş-Severin?!

Au căzut la pace liderii judeţeni ai PSD şi PNL, Ion Mocioalcă şi, respectiv, Ion Marcel Vela? Acesta a fost unul dintre subiectele abordate în cadrul interviului realizat cu deputatul social-democrat, în redacţia Express de Banat.

La interviul de joi din redacţia expressdebanat.ro, jurnalistul Dan Popoviciu l-a întrebat pe deputatul Ion Mocioalcă dacă are semnat ori convenit un pact de neagresiune sau de colaborare cu senatorul Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin. „Chiar nu mă aşteptam la întrebarea asta, mi se pare nelalocul ei! Eu nu am semnat niciun pact cu nimeni, în politică, niciodată! După cum mă ştiţi, nu e stilul meu să înjur în politică. Deci, faptul că nu ne sărim unul altuia la gâtul celuilalt – asta nu înseamnă că noi avem înţelegeri pe sub masă sau înţelegeri oculte în ceea ce priveşte activitatea politică din Caraş-Severin“, a răspuns deputatul Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin.

„Mă întrebam şi vă întrebam dacă aveţi semnat un pact pentru a face ceva împreună pentru Caraş-Severin“, a insistat Popoviciu, replică la care Mocioalcă a avut un răspuns… diplomatic: „Aici cred că este un agrement tacit. Nici acest subiect nu are nevoie de un pact semnat, dar un agrement aici cred că există“.

Interviul integral cu liderul PSD Caraş-Severin Ion Mocioalcă: