Un om de afaceri din Reșița a vrut să-și dea foc în fața Palatului Administrativ! [VIDEO]

Este vorba despre Flaviu Malyar, patronul a două firme cu probleme fiscale, printre și care COL-Metal SRL Reşiţa, o societate comercială de recuperare a fierului vechi din Mociur. Din cauza unor debite neachitate către ANAF, firma a ajuns să aibă poprire pe conturi, după care, susţine Malyar, cei de la Finanțe i-au vândut la preț subevaluat două autoutilitare.

Omul a luat vineri seara o sticlă de 2 litri cu benzină şi a venit în fața Palatului Administrativ din Reșița, ameninţând că-şi dă foc. A cerut să vorbească cu Silviu Hurduzeu sau cu prefectul, pentru că socotește că a fost jefuit de ANAF şi că nu se poate face guvernare sau administrație „cu japca”. Imediat a fost alertat dispozitivul de jandarmi din cadrul Instituției Prefectului şi au fost chemaţi poliţişti și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. După ce a primit îngrijiri medicale, Malyar a refuzat internarea și s-a calmat după ce a avut o scurtă discuție cu presa, în care și-a prezentat oful.

Din datele oferite de Registrul Comerțului, nici una dintre cele două firme nu are debite restante la Bugetul de Stat, dar Flaviu Malyar apare cu o somație de plată către Primăria Reșița.

.