Pacientul care a fugit de la Spitalul Județean din Timișoara s-a ales cu dosar penal! Rezultatul testului pentru coronavirus este negativ

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Bărbatul de 63 de ani care fugit de la Spitalul Județean din Timișoara, după ce a fost internat în Secția de Cardiologie pe seama unei hipertensiuni arteriale, s-a ales cu dosar penal.

Potrivit reprezentanților Spitalului, pacientul a fost testat pentru că tușea, dar examinările inițiale nu l-au încadrat în suspiciunea de caz. Medicii au hotărât să verifice totuși dacă este prezentă infecția cu coronavirus. Bărbatul a reușit să scape de paznici și a plecat acasă fără să primească acordul medicilor și fără să aștepte rezultatul testului. Ulterior, a fost găsit de polițiști, la domiciliu, în localitatea Uliuc.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„În data de 24.04.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 3464/P/2020, în care se efectuează urmărirea penală sub aspectul săvârșirii faptei de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. și ped. de art. 352 al. 1 Cp. În fapt se reține că în seara zilei de 21.04.2020, un bărbat s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență Județean Timișoara, prezentând simptome infectării cu Sars CoV 2, precum și alte afecțiuni la nivelul plămânilor. În cursul dimineții din data de 22.04.2020 bărbatului i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii infectării sau nu cu virusul Sars CoV 2, iar apoi a fost izolat într-un salon al spitalului, în așteptarea rezultatului. În aceeași zi, în jurul orei 19:00, s-a observat că pacientul părăsise unitatea spitalicească fără acordul medicului, înainte de primirea rezultatului, existând posibilitatea de transmitere a infecției către alte persoane”, se arată în comunicat.

Între timp a ajuns și rezultatul testului, iar acesta este negativ.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/