Locuitorii din Dumbrăvița, protejați de amendă! Primesc măști când călătoresc spre Timișoara!

Cuib de vise 1000x100

Purtatul măștilor este obligatorie în orașul de pe Bega, atât în mijloacele de transport în comun, cât și în spațiile închise, dar nu doar timișorenii trebuie să se conformeze, ci și cei care călătoresc spre Timișoara. Vizați sunt așadar și locuitorii comunelor din județ. Cei din Dumbrăvița au însă un avantaj: primesc măști gratuite când urcă în autobuz.

Pentru a-i proteja pe locuitorii comunei de amenzile date de polițiștii timișoreni, reprezentanții administrației locale din Dumbrăvița au pus la dispoziția oamenilor măști gratuite. Acestea vor fi livrate la urcarea în troleibusul M14 care circulă pe ruta Dumbrăvița-Timișoara. Mai mult, cei care au nevoie de măști se pot prezenta la sediul Primăriei în timpul săptămânii și la sediul Poliției Locale de unde le pot ridica gratuit.

„Primăria Comunei Dumbrăvița vă informează că pune la dispoziție măști, în mod gratuit, celor care circulă cu M14, pentru ca cetățenii să nu fie amendați odată ajunși în Timișoara, unde purtatul măștii este obligatoriu în mijloacele de transport public în comun și în spațiile închise ale structurilor publice și private în care se desfășoară relații cu publicul. Măștile le vor fi distribuite cetățenilor în M14, la urcare, de către un agent al Poliției Locale. Începând de săptămâna viitoare, Primăria va pune măști și la dispoziția călătorilor de pe M45. Totodată, persoanele care au nevoie de măști le pot primi în mod gratuit în zilele lucrătoare de la sediul primăriei, de la agentul de pază, iar sâmbăta și duminica de la sediul Poliției Locale”, au transmis reprezentanții Primăriei Dumbrăvița.

publicitate si promovare in ziar

Timișorenii care nu respectă hotărârea luată în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență riscă amenzi cuprinse între 500 și 1.500 de lei. Din 15 mai, purtarea măștilor este obligatorie la nivel național, dar doar în mijloacele de transport în comun și în spațiile închise.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/