FOTO. Natura anunță că totul va fi bine! Parcul din Iulius Town Timișoara a înflorit într-un spectacol al primăverii care aduce o oază de optimism!

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Iulius Gardens se pregătește de întâlnirea cu publicul atunci când „totul va fi bine” și reînvie într-un peisaj spectaculos, care emană speranță. Această splendoare a naturii s-a instalat printre copacii înfloriți, verdele gazonului și jocul viu colorat al florilor.

Parcul Iulius Gardens a fost intens așteptat de timișoreni, iar de la inaugurarea Iulius Town, din august 2019, a fost mereu animat și efervescent, fiind o atracție pentru relaxare și joacă în aer liber. Acum este mai liniștit ca oricând. Însă natura nu a pus pauză și continuă să își etaleze frumusețea, conturând o priveliște care te încarcă cu energie și optimism. Copacii au înflorit în coroane bogate și culori pastel, magnoliile și-au etalat eleganța și frumusețea, gazonul este de un verde crud, iar arbuștii se întrec în multitudinea florilor. O prezență exotică sunt portocalii, ale căror fructe s-au copt și oferă un joc cromatic special. Și florile de liliac își fac simțită timid prezența, cu un parfum îmbietor”, transmite departamentul de PR Iulius Town.

Spectacolul primăverii poate fi admirat de cei care ajung la magazinele deschise în această perioadă în Iulius Town, cum sunt hypermarketul Auchan și locațiile cu produse alimentare, veterinare și de strictă necesitate, al căror program este disponibil pe site-ul www.iuliustown.ro.

publicitate tmc 640

publicitate Timisoara banner maxagro