(P) VIDEO/FOTO: Oficial, de astăzi Penny Market are cele mai mici prețuri din Reșița!

În urmă cu puțin timp, cu mare fast, în spațiile fostului Prescom din oraș s-a inaugurat oficial una dintre cele mai importante investiții din zona centrală a Reșiței.

Oficiali ai Parlamentului României, ai Consiliului Județean Caraș-Severin, ai Primăriei și Consiliului Local Reșița, dar și cei ai mediului universitar din oraș au luat cuvântul cu prilejul tăierii panglicii inaugurale a primului Penny Market din Reșița. Investitorii promit să crească numărul magazinelor, astfel încât reșițenii să poată avea acces la produse de calitate vândute la cel mai mic preț. De remarcat că investiția de la Reșița se deosebește de restul magazinelor din Caraș-Severin prin dimensiunea sa impresionantă.

În centrul discursurilor de astăzi s-a aflat familia Armașu, prin intermediul căreia Penny Market a ajuns și la reșițeni, dar care în același timp se face ,,vinovată” și de schimbarea la față a ruinelor de la Prescom, care acum arată ca un adevărat complex comercial. Mai mult decât atât, pe lângă supermarket, planurile vizează ca în viitorul apropiat, în aceeași zonă, care beneficiază chiar și de noi locuri de parcare, să fie amenajate și alte spații în care tinerii, dar nu numai, să își poată petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut . Lucrurile însă nu se opresc aici, cel mai important aspect de astăzi fiind faptul că zona părăsită din apropierea centrului Reșiței s-a schimbat peste noapte într-o investiție avantajoasă pentru toată lumea. Primii care vor beneficia de pe urma acesteia vor fi chiar clienții, care mâine dimineață la ora 7.00 sunt așteptați să cumpere primele produse de raft.