INEDIT: Promovarea Banatului „atârnă” de o coardă. Vezi cum își bătătoresc cei mai inventivi cărășeni drumul spre Hollywood!

Cel mai renumit acrobat al Banatului, Flaviu Cernescu, mână în mână cu regizorul Sabin Dorohoi au pus la cale un nou proiect pentru a duce numele Transilvaniei și al Banatului pe buzele mapamondului. Cei doi anunță un film documetar inedit sub numele „Balaurul din Transilvania ”, în care vedetele vor fi măiestria acrobatului și frumusețea de care zona abundă.

După ce filmulețele Happy au avut un real succes la nivel de județ, regizorul bocșean Sabin Dorohoi este pus pe fapte și mai mari. Flaviu Cernescu, cărășeanul care trăiește viața la extrem pe slack-line sau monociclu, a intrat și el în „horă” pentru a face Banatul cunoscut într-un mod inedit și peste hotare.

Planurile celor doi vor naște un film documentar turistic unde lumina reflectoarelor să cadă pe sporturile extreme puse în scenă de Flaviu Cernescu și regizate cu măiestrie de Sabin Dorohoi. Febra pregătirilor va începe chiar din această vară, în care multe dintre zilele acrobatului cărășean, actorul principal al documentarului, vor fi petrecute fie pe monociclu, fie pe coardă, deasupra edificiilor reprezentative din zona Transilvaniei și a Banatului. Mai mult decât atât, întregul traseu de promovare va fi străbătut pe o singură roată.

Viitorul documentar este încã în etapa de început. Deocamdatã se lucreazã la scenariu şi se cautã locurile unde se va desfãşura acţiunea. În funcţie de cum va decurge pregãtirea şi finanţarea proiectului, filmãrile sunt programate pentru toamna 2014”, a explicat regizorul Sabin Dorohoi.

Chiar dacă pentru moment, conceptul face abia primii pași, optimismul celor care l-au gândit îi deschid un viitor cert spre reușită. Odată cu obținerea finanțării necesare, se va striga „motor” , iar balaurul Banatului și al Transilvaniei va fi dezlănțuit în cel mai inedit documentar de promovare gândit până acum în zonă.

YouTube video

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/