(P) Pompa submersibilă cu turaţie variabilă necesară pentru un randament optim

1000x100 (1)

Dacă majoritatea persoanelor s-au obişnuit cu acele sisteme de pompare a apei obişnuite, în zilele curente piaţa îşi întâmpină utilizatorii cu o diversitate de pompe submersibile ce prezintă caracteristici net superioare modelelor anterioare. Acestea se remarcă prin capacitatea de care dispun, precum şi prin funcţiile indispensabile pe care le prezintă. Tot mai mulţi au pornit în căutarea unei pompe submersibile cu turaţie variabilă, dar şi în privinţa acestora lucrurile pot deveni destul de complicate, având în vedere varietatea modelelor oferite de diversele societăţi care activează în acest sector de piaţă.

Chiar dacă fiecare magazin propune o serie de pompe din această categorie, asta nu face cu nimic alegerea celei potrivite mai uşoară. Cunoaşterea datelor tehniceprivind modelul dorit, dar şi alte aspecte relevante în alegerea pompei devin factori decisivi. Pentru ca fiecare utilizator să se orienteze mai uşor în acest sens, experţii magazinului online shop-einstal.ro le iese în întâmpinare cu o serie de detalii esenţiale când vine vorba despre identificarea pompei corespunzătoare. De altfel, cei interesaţi găsesc pe site-ul shop-einstal.ro o varietate de astfel de articole, ideale pentru irigarea apei.

Ce sunt de fapt pompele submersibile cu turaţie variabilă?

Pentru ca fiecare să înţeleagă despre ce este vorba și să ştie cu exactitate ce presupun pompele de acest tip, în continuare sunt menţionate câteva aspecte generale cu privire la acestea. Aşadar, o pompa submersibila cu turatie variabila este acea pompă cu convertizor de frecvenţă anexat. De ce este un astfel de sistem mai mult decât potrivit pentru cei care doresc să pompeze apa cu o eficienţă crescută? Ei bine, sistemul reuşeşte să îi surprindă pe tot mai mulţi prin faptul că nu mai este necesară montarea unui presostat, a unor supape de sens sau a unui vad de expansiune pentru a putea fi utilizat.

Probabil unii se întreabă cum este posibilă funcţionarea acesteia fără ajutorul unui presostat. Este vorba despre modul în care este menţinută presiunea pompelor cu convertizoare de frecvenţă, aceasta fiind mereu una constantă. Aşadar, dotarea sistemului cu un presostat ar fi nejustificată şi inutilă.

Un model propus de magazinul shop-einstal.ro tuturor celor care sunt în căutarea celei mai potrivite astfel de pompe este cel creat de brandul Panelli. De fapt, majoritatea modelelor pe care le oferă acesta au un domeniu divers de utilizare, ceea ce înseamnă că pot fi folosite cu succes într-o varietate de sectoare, începând de la lucrările horticole şi cele agricole şi până la alimentarea microîntreprinderilor, a locuinţelor, dar şi în pomparea apelor din fântâni şi puţuri.

expressheadergeneral (1)

În vederea comandării celui mai adecvat model, este necesar să se aibă în vedere înălţimea de pompare. Spre exemplu, în cazul modelului Panelli 95 PR1 N18, aceasta poate atinge maximum 108 metri. Pompa are o lungime de 894 mm şi prezintă o rezistenţă deosebită la nisip, lucru absolut necesar pentru o întrebuinţre de durată.

Un aspect important legat de alegerea pompei este debitul necesar şi cel pe care sistemul este capabil să îl ofere. Utilizatorii trebuie să ţină cont şi de cablul de care dispune modelul pentru care se decid, dacă acesta este suficient de lung pentru a ajunge la priza la care ar trebui să fie conectat pentru ca pompa să fie pusă în funcţiune.

Ceea ce trebuie să facă de fapt cei care doresc să cumpere o pompă submersibilă cu turaţie variată cât mai bună este să găsească locul cel mai potrivit din care să o achiziţioneze. În acest sens, Shop-Einstal.ro a reuşit să îndeplinească mereu cerinţele clienţilor şi să le ofere cele mai potrivite soluţii, în funcţie de necesitate. Astfel, cei interesaţi pot intra în contact cu aceşti experţi pentru calitate şi rezultate excelente.