Seară de operă pe faleza Dunării

Parohia din Moldova Nouă, în colaborare cu Primăria, dar și cu mai mulți sponsori vrea să marcheze într-un mod inedit seara de Sânziene și împreună pregătesc o seară de operă chiar pe faleza Dunării din centrul orașului Moldova Nouă.

„Cu aleasă prețuire vă invităm să luați parte la spectacolul de operă organizat de Parohia Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă sub genericul «Seară de Operă în natură», Ediția II 2017, ce va avea loc pe faleza orașului Moldova Nouă, sâmbătă, 24 iunie 2017, ora 19.00. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de aceste clipe!”, spune preotul Ion Nedelcu, organizatorul evenimentului.

Vor putea fi ascultați tenorul Mircea Șonea, soprana Laura Mărgineanu, baritonul Alexandru Mocan și mulți alți invitați. Fundalul muzical va fi susținut de către Aida Marc la pian.

leader board 728 x 90 px

„Îl felicit pe părintele Paroh Ion Nedelcu pentru inițiativă și pentru perseverență în a promova acte de cultură la nivelul comunității noastre. Felicit sponsorii care sunt alături de organizatori. Primăria Moldova Noua susține atât financiar, cât și logistic evenimentul. Felicitări tuturor! Sunt convins ca aceste evenimente vor aduce bucurie în sufletul consumatorilor de muzică clasică și sper să fie cât mai mulți concetățeni și turiști prezenți la eveniment. Puterea de a fi buni stă în noi!”, spune primarul Adrian Torma.