Ozonoterapia pentru afecţiunile reumatice. Cel mai bun tratament la Centrul Balnear Minerva

picnic iulius1000x100

Pacienții cu afectiuni reumatice și nu numai pot apela la un tratament revoluționar la Băile Herculane, chiar dacă bazinele interioare nu sunt deschise de către proprietarii de hoteluri, conform ordonanței privind limitarea răspândirii coronavirusului. Grand Hotel Minerva oferă cel mai bun tratament cu ozonoterapie.

Ozonoterapia este un tratament revolutionar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a numeroase boli precum afecțiuni reumatice, artroze, lombosciatica, dar și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire.

Orice tesut vătămat prezintă o oxigenare slabă. Cu ajutorul tratamentului de ozonoterapie, bazat pe un amestec de oxigen și ozon, tesutului i se oferă, la nivel celular, elementul vital, esențial pentru reparație și revenire la starea de normalitate, de sănătate. Cu ajutorul acestui tip de tratament bazat pe un amestec de oxigen şi ozon are loc stimularea regenerării organice la nivel celular, procedură ce se realizează din interior spre exterior. Totodată, are loc eliminarea toxinelor acumulate în interiorul corpului, reducerea inflamaţiilor, reglarea PH-ul şi îmbunătăţirea circulaţiei sângelui.”, spun specialiștii în ozonoterapie din cadrul centrului Balneo Minerva.

leader board 728 x 90 px