Ovidiu Megan, noul director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Polul de Creștere Timișoara

Ovidiu Megan, fostul prorector al Universității de Vest, este noul director general al ADI Polul de Creștere Timișoara. Asociația, extrem de importantă în contextul atragerii de fonduri europene și revitalizare a întregii zone metropolitane, spune primarul Timișoarei.

Ovidiu Megan este cadru didactic în cadrul Universității de Vest din Timișoara, la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor. A fost prorector al universității, decan al Facultății de Economie și director al Departamentului de Accesare și Implementare Proiecte din cadrul Universității de Vest. Ovidiu Megan este cunoscut și în domeniul organizațiilor non-guvernamentale, fiind unul dintre principalii organizatori ai Flight Festival, singurul festival de muzică, artă și tehnologie din țară.

Noul director a fost ales în urma unui concurs deschis.  

„A venit momentul să retrezim această Asociație de Dezvoltare Intercomunitară, care este extrem de importantă în contextul atragerii de fonduri europene și revitalizare a întregii zone metropolitane. Ca președinte al ADI-PCT am cea mai mare încredere că Ovidiu Megan este persoana care are și cunoștințele și experiența necesare pentru a conduce această asociație”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Scopul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară – Polul de Creștere Timișoara este cooperarea între unitățile administrativ-teritoriale membre, pentru realizarea în comun a unor proiecte de dezvoltare de interes zonal sau regional, ori al furnizării în comun a unor servicii publice. În acest sens, asociația elaborează, implementează și monitorizează Planul Integrat de Dezvoltare al Polului de Creștere Timișoara, promovează strategia de dezvoltare economică a zonei, atrage investitori străini, obține fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea zonei și contribuie la dezvoltarea turismului în zonă.

Din cadrul ADI-PCT fac parte Primăria Timișoara, Consiliul Județean Timiș și alte 19 localități din Polul de Creștere Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/