Ovidiu Drăgănescu (PNL): „USR s-ar compromite total dacă ar semna o moțiune de cenzură alături de marii adversari clamați de Uniune”

ovidiu draganescu

Subprefectul liberal al Timișului Ovidiu Drăgănescu susține că această criză în coaliție se va încheia în câteva săptămâni, iar USRPLUS s-ar compromite dacă ar susține o moțiune de cenzură alături de Opoziție, „marii adversari clamați”. În ceea ce privește potențiale disensiuni între PNL și USRPLUS la nivel județean, Ovidiu Drăgănescu este de părere că acestea ar putea avea la bază doar chestiuni legate de administrarea Timișului, respectiv a Timișoarei. 

„Eu cred că această criză va trece, totul este ca partenerii de guvernare să trateze acest moment cu mult calm, cu siguranță se va merge mai departe în alianța aceasta de 3 – PNL, USR, UDMR. Nu cred că vreunul din partide dorește să se alieze cu PSD și AUR-ul care sunt în opoziție. Din punctul meu de vedere, în cel mult două săptămâni nu vom mai auzi comentarii pe tema acestei probleme. Cu siguranță vor renunța la ideea cu moțiunea de cenzură deoarece s-ar compromite total dacă ar semna o moțiune de cenzură împotriva partidelor democratice românești, alături de marii adversari clamați de USR. Deci, cu siguranță ei nu vor face acest lucru, dar probabil sub șocul momentului acesta al demiterii lui Stelian Ion apar asemenea comentarii.”, a declarat Ovidiu Drăgănescu, membru în Biroul Politic Județean PNL Timiș.

În ceea ce privește situația la nivel județean, în contextul crizei de la nivel național, liberalul spune că nu ar trebui să apară niciun de disensiuni.

„Disensiunile pot să apară la modul în care se administrează județul și Timișoara, doar acolo vedem noi posibile disensiuni, deoarece sunt anumite politici publice pe care uneori se pedalează, deși ele nu au fost negociate, aprobate în discuțiile care au avut loc înainte de a se constitui coaliția la nivel județean. Problemele la nivel județean trebuie să apară doar din politici la nivel județean, ci nu din ecourile care vin de la București.”, a concluzionat Drăgănescu.

CITEȘTE ȘI: Cristian Moș (USRPLUS): „Pentru noi, Florin Cîțu nu mai este premier”. Cum se răsfrânge criza din coaliție la nivelul Timișului?