Outdoor cinema și teatru de păpuși în acest weekend în parcul Iulius Town

Dacă sunteți în Timișoara în weekend, Iulius Town vă propune o serie de activități în aer liber pentru a reintra încet în normalitate. Cinema outdoor și teatru de păpuși pentru copii sunt propunerile din partea celor de la mall pentru acest final de săptămână.

Respectând desigur măsurile de protecție și distanțare fizică, sâmbătă are loc Outdoor Cinema. Accesul va fi gratuit pe bază de invitație în limita locurilor disponibile, iar seara de cinema sub cerul liber are loc în Family Plaza din Iulius Gardens. Dacă veți participa la acest eveniment trebuie să știți că masca de protecție este obligatorie. Evenimentul începe de la ora 19.30, iar pelicula care rulează este o surpriză. „Îți propunem o experiență inedită, pentru că, sub cerul liber, ne vom bucura nu doar de film, ci și de apus, muzică și relaxare”, spun cei de la Iulius Town.

Duminică, Iulius Town vă așteaptă cu cei mici la o întâlnire cu actorii Magic Oz la piesa de teatru de păpuși „Să ne jucăm de-a Scufița Roșie”. Reprezentația are loc de la ora 12.00, în Family Plaza din Iulius Gardens. Cei mici pot participa direct în piesa de teatru și să devină chiar ei personaje. Accesul este de asemenea gratuit, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de distanțare fizică.

Cei de la Iulius Town spun că desfășurarea evenimentelor poate fi afectată de condițiile meteo.