Oțelu Roșu se pregătește de Zilele Orașului 2021

zilele orașului,oțelu roșu

Trei zile de petrecere se anunță la finalul săptămânii în Oțelu Roșu. Comunitatea va sărbători orașul alături de artiști cunoscuți de muzică populară, dar și ușoară.

Sărbătoarea va începe vineri, 3 septembrie, la ora 18.00, în locația deja renumită pentru desfășurarea Zilelor Orașului: platoul din fața Casei de Cultură. În prima zi vor urca pe scenă Adela Jurchescu, Doru Poșuș, Codruța Măgurean, Carmen Popovici Dumbravă, Ciprian Roman și Carmen Biruescu, alături de Ansamblul „Junii Gugulani”.

Sâmbătă, 4 septembrie, este rândul muzicii ușoare să pună stăpânire pe oraș. Așa că locuitorii din Oțelu Roșu se vor putea delecta pe ritmurile trupei de fost rock și folk Quas și ale artiștilor Alessia, El Nino și DJ Gaga, Didina Curea și Dinu Maxer.

leader board 728 x 90 px

Duminica va fi din nou a artiștilor de muzică populară. Atmosfera de petrecere va fi asigurată de Viorica Brîndușan, Dana Varadi, Mariana Suciu, Zorica Savu, Ionică Ivan, Floare Hojda Tomoiagă și Nicu Novac, alături de Ansamblul de dansuri „Ritmuri Hațegane”.

Sursă foto: Arhivă