Popa, despre Custom Reșița: „Abandonăm anul acesta festivalul! E mai bine să stăm cuminți”

Custom,festival,Reșița

Programat pentru luna septembrie, Custom Reșița nu se va ține nici anul acesta în Poiana Golului. Este pentru al doilea an când, din cauza pandemiei, municipalitatea reșițeană decide să nu organizeze festivalul de muzică rock.

Primarul Ioan Popa a anunțat, zilele trecute, că decizia de a nu organiza nici în 2021 festivalul Custom Reșița este definitivă. Edilul spune că s-a consultat cu colegii săi și consideră că decizia a fost una inspirată, având în vedere că numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 crește de la o zi la alta.

Am analizat împreună cu colegii mei cam ce s-a întâmplat și cam care a fost parcursul evenimentelor din țară și am decis, de comun acord, să abandonăm anul acesta festivalul. Și s-a dovedit a fi o decizie inspirată, pentru că, vedeți și dumneavoastră, cazuistica pe pandemie este în creștere. Nu știu dacă festivalul Untold va merge cum a mers în alți ani, pentru că din datele pe care eu le am, lucrurile nu sunt roz nici acolo, și cred că este mai bine să stăm cuminți.”, a explicat edilul-șef al Reșiței.

leader board 728 x 90 px