Oțelu Roșu se modernizează de la o zi la alta. Fântâni ornamentale și pe Eminescu

Administrația publică locală din Oțelu Roșu schimbă fața urbei de pe Bistra prin lucrări edilitare menite să înfrumusezețe și să modernizeze zone care nu demult erau doar planuri pe hârtie.

Pe lângă zona centrală care s-a modernizat în ultimii doi, trei ani, s-au finalizat lucrările pe strada principală care duce din centrul orașului spre Primăria Oțelu Roșu, o investiție de la bugetul local.

După ce am asfaltat zona pieței, valoarea investiției fiind de 200.000 de lei, am finalizat un alt proiect de modernizare necesar care a cuprins extinderea zonei de parcare, ca să putem renunța la parcarea de la stradă, de pe Eminescu, pentru că vor fi locuri de parcare lângă piață suficiente. Apoi am modernizat Strada Eminescu, proiect cu o valoare de 400.000 de lei. Strada a fost asfaltată, zidul de protecție dinspre stradă a fost placat cu granit și am montat trei fântâni ornamentale”, spune edilul orașului Oțelu Roșu.

Prin aceste lucrări s-a reușit nu numai înfrumusețarea spațiului central, dar și simplificarea cirulației rutiere și pietonale într-una dintre cele mai aglomerate zone din orașul de pe Valea Bistrei.