Oțelarii se pot pregăti de vaccin! Se amenajează centrul de la Generală 1

La Oțelu Roșu se va amenaja un centru de vaccinare la Școala Generală nr 1 din localitatea de pe Valea Bistrei. Al doilea centru se află la Spitalul orășenesc.

Primarul Luca Mălăiescu a avut o ședință de lucru cu personalul implicat în vaccinarea împotriva Covid -19 pentru a afla de ce materiale sanitare și dotări este nevoie în vederea amenajării unui centru de vaccinare pentru populație. Banii pentru achiziționarea materialelor necesare vor fi alocați din bugetul local.

Am avut o întâlnire cu responsabilii de bunul mers al vaccinări în orașul nostru. Am întocmit o listă cu cele necesare pe care am înmânat-o angajaților de la Achiziții pentru a stabili bugetul ce va fi alocat pentru cumpărarea materialelor. Mai mult tot de la buget vom aloca și banii pentru plata orelor de lucru ale personalului medical, care efectuează această muncă”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.

Primul centru de vaccinare a fost deschis la spitalul orășenesc, unde s-au vaccinat, în prima tranșă, angajații unității sanitare, dar și medicii de familie, asistenții acestora, farmaciștii și medicii stomatologi.