Orice român care votează ,,NU” la referendum apără democrația și statul de drept!

Preşedintele PDL Caraş-Severin, Nicuşor Vasilescu, îşi manifestă îngrijorarea pentru efectele pe plan internaţional vizavi de credibilitatea pe care o manifestă guvernul României. Totodată, vorbeşte de fraudarea grosolană a referendumului pentru demiterea preşedintelui Băsescu.  

Liderul PDL la nivel de judeţ, primarul oraşului Băile Herculane, remarcă efectele negative asupra nivelului de trai al românilor, determinate de devalorizarea leului şi scumpirea traiului de zi cu zi, toate astea fiind generate de politica Guvernului Ponta. “Românii au aflat cu îngrijorare că prima măsură a domnului Victor Ponta este aceea de-a desfiinţa DNA, CNSAS, ANI şi Curtea Constituţională, pentru ca astfel să-şi poată proteja grupurile mafiote, conduse de Voiculescu şi acoliţii săi”, susţine Vasilescu.

Fraudă la referendum

Democrat-liberalul îi îndeamnă pe români să nu se prezinte la vot duminică, iar dacă o vor face, să voteze pentru rămânerea lui Traian Băsescu la Cotroceni. În ultima săptămână, spune Vasilescu, regulile privind organizarea referendumului s-au modificat, practic, în timpul jocului, ceea ce nu este decât un gest disperat al USL-ului de a nu respecta regulile democratice.

USL a decis să elimine din procesele verbale:

–          numărul ștampilelor „votat” din secțiile de votare și dispariția unor ștampile. Deci nu vom ști câte ștampile sunt în fiecare secție, oricine poate să plece cu ștampilele în buzunar;

–           Starea sigiliilor de pe urne la încheierea votării. Deci, dacă nu se știe starea sigiliilor de pe urne, ele vor putea fi desigilate oricând, fără nicio dovadă

Băsescu nu se teme

Toate aceste măsuri abuzive dovedesc că USL pregătește o fraudă de proporții uriașe, iar alegătorii români NU vor şi NU trebuie să participe la o fraudă, este convins Vasilescu. Acesta compară lupta electorală într-o democrație cu Jocurile Olimpice. “Mai multe echipe se pregătesc pentru concurs în baza unui regulament acceptat de toată lumea, iar când se merge pe teren fiecare știe exact, cum are loc jocul și punctajul, cine sunt arbitrii, cât durează competiția.  Președintelui Băsescu NU îi este frică, ci USL-ului. Numai cel căruia îi este frică, schimbă regulile în fiecare zi. Numai cel care se teme este în stare să organizeze un referendum trucat”, a declarat liderul PDL Caraş-Severin.

Referendumul USL, nu al ţării

PDL s-a declarat apărător al democrației și statul de drept, iar duminică, orice român care spune ,,NU” prezenței la referendum sau votează ,,NU” la referendum apără democrația și statul de drept, spune Nicuşor Vasilescu. Preşedintele PDL Caraş-Severin mai subliniază faptul că, disperarea USL-istă reiese şi din modul de prezentare al materialelor electorale ce conţin, în afară de ura şi minciuni, penibile greşeli de gramatică şi ortografie, de parcă toate mesajele ar fi scrise de un vorbitor de limba rusă.

“Dacă USL a iniţiat procesul de demitere al preşedintelui ales în 2009, trebuie să-şi asume, în mod cinstit, prezenţa la vot a peste 9 milioane de cetăţeni cu drept de vot în data de 29 iulie, pentru că este referendumul USL-ului, NU al ţării, NU al nostru”, Nicuşor Vasilescu, preşedinte PDL Caraş-Severin

Comments

  1. papac says:

    esti o jigodie pedelista,pe mata frauda la referendum,de unde stii pupincuristule?

  2. cocojumbo says:

    bai papac, dute si mai joaca pacman, pe Basescu l-am ales pe 5 ani, cat a facut PSD si Iliescu mandatul de presedinte cand erau siguri ca castiga Nastase!

    esti bogat ba a dracu de bogat. iti permiti sa te f..ă acum USL de bani de referendum pe o chesti incheiata deja democratic la urnele de vot!