Orgoliile personale întrețin praful de la Domașnea!

Domașnea,Mănescu

Primarul Ilie Mănescu spune că aproape totul este praf în comuna pe care o conduce, de la dispensar la drumuri și rețele de apă și canalizare, iar ambițiile prostești din Consiliul Local de astăzi nu dau speranțe de mai bine!

Liberalul care conduce astăzi administrația publică locală din comuna cărășeană a prezentat o listă întreagă a neajunsurilor, a lucrurilor elementare pentru civilizația zilelor noastre, dar care la Domașnea lipsesc cu desăvârșire. Mai grav este că, deși toată lumea e conștientă și revoltată în același timp pentru că nu există dispensar, nici măcar un medic de familie, că drumurile sunt într-o stare deplorabilă, că țevile de apă sunt colmatate, că elevii învață în condiții improprii sau în casa dascălului din Cănicea, aleșii locali au alte lucruri de rezolvat și de împărțit. Nu se înțeleg care dintre ei să fie viceprimar. De aici, numai tensiuni, proiecte puține și cu șanse mici de a obține votul necesar în plen.

Primarul Mănescu ar avea nevoie de o mână dreaptă, el fiind la primul mandat, deci lipsit de experiență administrativă, iar problemele comunei nu sunt deloc puține. „Există mari neînțelegeri între consilieri. Sunt orgolii mari, e greu de format o majoritate. Sunt câte doi consilieri de la PNL, PSD și PMP și câte unul de la USR, Pro România și PRM. Sunt mai mulți care își doresc să fie viceprimar, sunt orgolii personale. Și chiar dacă s-ar împăca să nu fie ei viceprimar, nu îl acceptă sub nicio formă pe unul sau pe altul. Eu mi-aș dori să am viceprimar, mi-aș dori ca toți să înțeleagă și să pună interesele comunei mai presus de orgoliile personale, dar deocamdată văd că nu se întâmplă asta.”, a comentat edilul-șef.

leader board 728 x 90 px