Hurduzeu: Nu vrem să amăgim românii! De asta se ocupă PNL, USRPLUS și UDMR!

silviu hurduzeu

Deputatul PSD de Caraș-Severin a identificat zece puncte esențiale care evidențiază catastrofa în care Guvernul Cîțu a târât România.

Silviu Hurduzeu anunță că PSD va prezenta astăzi textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului  și îi invită pe parlamentarii USR și AUR să vină să o semneze și să o susțină în plen. Asta dacă vor sincer să-l demită pe premierul Cîțu, așa cum au amenințat după demiterea ministrului Justiției. Parlamentarul cărășean a vorbit până atunci despre catastrofele generate de guvernarea PNL – USRL PLUS – UDMR: sărăcia și prăbușirea nivelului de trai, creșterea prețurilor, creșterea uriașă a datoriei publice, dezastrul din economie și falimentarea firmelor românești, condamnarea comunităților locale la subdezvoltare, eșecul din Sănătate – niciun obiectiv asumat nu a fost atins, haosul din Educație, pe fondul neînțelegerilor dintre PNL și USRPLUS, eșecul PNRR – România printre codașii Europei la accesarea fondurilor, dezastrul din agricultură și încălcarea principiului „Fără penali în funcții publice”, cu un premier penal în fruntea Guvernului.

„Ne-am săturat să vedem cum, din 6 în 6 luni, PNL și USRPLUS se încaieră pe ciolan. Cine vrea ca într-adevăr acest guvern să pice, va semna moțiunea PSD! Restul sunt povești… Vom depune moțiunea când vom avea semnăturile necesare trecerii ei. Nu vrem să amăgim românii, de asta se ocupă de un an de zile cei de la PNL, USRPLUS și UDMR!”, a mai declarant Silviu Hurduzeu.