Ordonanța ministrului Vela este ca un pansament pe o rană nedezinfectată!

Andrei Plujar, liderul USR Caraș-Severin, cere luarea de urgență a unor măsuri drastice odată cu intrarea în a doua săptămână a crizei pandemice pentru România!

„În aceste zile, zeci de fotografii făcute de cetățeni mi-au trecut prin fața ochilor atât pe grupurile de Facebook reșițene, cât și pe cele județene de la Caransebeș, Moldova Nouă sau Oravița. Am observat că încă mulți cărășeni nu au dat atenție recomandărilor de distanțare socială făcute de autorități. În momente dificile se cer măsuri dificile. Ordonanța militară nr. 2 emisă de ministrul de Interne este ca un pansament pe o rană nedezinfectată”, afirmă Plujar.

Președintele USR în Caraș-Severin spune că nu e mai cazul unor recomandări, ci al unor măsuri drastice și avertizează că direcțiile de sănătate publică au primit interdicția de a mai divulga date cu privire la evoluția coronavirusului. „Sănătatea noastră nu poate fi secret național. Să ne facem că nu vedem realitatea din întreaga Europă, din state cu un sistem medical mult mai bine pus la punct decât al nostru, state care nu au acționat repede și ferm?!”, a mai comentat Plujar.