Oravița, în delir! Vin Paraziții!

explo 1000x200

După ce pe scena de la Oravița au urcat cu ocazia sărbătorii orașului nume mari ale muzicii românești, cum ar fi Holograf, Direcția 5 sau Loredana, dar și trupe și artiști foarte apreciați de tineri, precum BUG Mafia, Connect-R, Alex Velea și Delia, anul acesta va fi rândul celor de la Voltaj, Carla’s Dreams sau Paraziții să cânte în fața orăvițenilor!

Zilele Orașului Oravița, eveniment ce se va desfășura în perioada 20 – 22 iulie, adună pe scena de pe platoul din fața celei mai vechi gări din România și-n acest an o serie de artiști consacrați ai muzicii românești. Dacă-n anii precedenți pe scena orăvițeană au urcat artiști precum Dan Bittman, Cristi Enache, Loredana Groza sau Delia Matache, anul acesta pe scena amenajată pe platoul din fața gării vor urca cei de la Voltaj, Carla`s Dreams și Deep Central, Nicole Cherry și Alina Eremia. Dar și cea mai apreciată trupă de RAP din Romania, trupa Paraziții!

Nici momentele folclorice nu vor lipsi din programul celor trei zile de distracție din orașul de pe Valea Carașului, prima zi a manifestărilor fiind dedicată exclusiv cântecelor și jocurilor populare tradiționale din Banat. Programul complet al celor trei zile de petrecere se prezintă astfel:

Miercuri 20 iulie

Mirela Petrean, Otilia Duma, Petrică Bănățeanu, Mihaela Pașca, Doru Țăranu, Mara Dragomir, Adrian Scorobete, Sorin Todor. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de formația studioului Formula 1 Continental.

Joi 21 iulie

Deep Central, Alina Eremia și trupa Paraziții.

Vineri 22 iulie

Voltaj, Nicole Cherry și Carla`s Dreams.

 

Vor fi trei zile de muzică de foarte bună calitate, pentru toate gusturile și, ca-n fiecare an, am căutat să organizăm astfel de manifestări pentru orăvițeni pentru că ei merită ce e mai bun pe lume și sperăm ca și anul acesta să fie cu toții mulțumiți. Îi așteptăm cu drag pe platoul din fața Gării, în perioada 20-22 iulie –  Dumitru Ursu, primarul orașului Oravița