Silviu Hurduzeu a mânuit polonicul în scopuri caritabile (FOTO)

Clubul Lions din Reşiţa a organizat o acţiune caritabilă în cadrul Festivalului de la Gărâna, la care au răspuns prezent mai multe personalităţi.

Lions Club Reşiţa Montană a continuat acţiunea “Serveşte cu suflet, dăruieşte din inimă”, vineri, 8 iulie, la Gărâna, în Poiana Lupului. Membrii clubului au fost ajutaţi la vânzarea gulaşului de către actriţa Ana-Maria Cizler şi poetul Costel Stancu. La acţiunea caritabilă a leilor din Reşiţa, pentru ajutorarea copiilor defavorizaţi, s-au alăturat, sâmbătă, 9 iulie, alţi politicieni din Caraş-Severin. Au servit, voluntar, la cazanele cu gulaş vânătoresc şi fasole cu costiţă, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, consilierul judeţean Valentin Boşneac, consilierii locali Adrian Dacica şi Silvia Chivari, deputatul Valentin Blănariu şi mulţi alţi prieteni ai Clubului. „De data aceasta, politicienii nu s-au înghesuit la ciolan, ci au venit la gulaş şi fasole. Şi nu ca să fie serviţi, ci ca să servească!”, scriu cei de la Lions pe pagina lor de facebook!

Am răspuns cu plăcere invitaţiei Lions Club Reşiţa Montană de a mă alătura acţiunii lor “Serveşte cu suflet, dăruieşte din inimă!” şi astfel, sâmbată, 9 iulie, pentru câteva ore, m-am aflat la standul lor din Poiana Lupului, unde i-am servit pe cei prezenţi la Gărâna Jazz Festival cu o porţie de gulaş vânătoresc şi alte delicatese. Este un proiect nobil ce ne-a adus împreună pentru a strânge fonduri pentru copii nevoiaşi aflaţi în grija Fundaţiei Humanitas Pro Deo, încasările rezultate din vânzarea produselor urmând să le revină lor”, a postat, la rândul său, Silviu Hurduzeu pe pagina sa de facebook. Acesta a avut alături, pentru această acţiune, şi pe unul dintre consilierii săi de la Consiliul Judeţean, Luminiţa Jivan, cea care l-a consiliat şi în perioada cât a ocupat funcţia de prefect al judeţului Caraş-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670790109566″]

 

Sursa foto: Silviu Hurduzeu şi Lions Club