Opriți-vă, măi! Unde dracu’ vreţi să ajungeţi cu manevrele voastre, cu permutările diabolice?!

Atac violent la adresa ministrului Sănătății lansat din Caraș-Severin, județ de al cărui sistem de sănătate Nelu Tătaru și PNL își bat joc. De fapt, de sănătatea și de viețile cetățenilor!

Prin semnătura lui Tătaru, ministrul al cărei soții a fost prinsă comercializând la prețuri nesimțite și fără a elibera bon fiscal măști de protecție, managerii spitalelor din Reșița și Caransebeș, respectiv directorii Direcției de Sănătate Publică se schimbă de la o zi la alta. În plină pandemie de coronavirus! Fără niciun argument, fără nicio logică, fără nicio rușine, fără nici măcar o durere în cot de oamenii care parcă își joacă viața la loterie!

Ce face PNL astăzi în Caraș-Severin e scandalos. România normală, țara lui Klaus Iohannis, e de nelocuit. De pe holurile Spitalului Județean de Urgență din Reșița și de pe treptele Consiliului Județean, reputatul chirurg Paul Purea răcnește spre puterea de la București, renunțând la eleganța ce-l caracterizează de obicei: „Fiindu-mi epuizat vocabularul de invective, bunul-simţ nepermiţându-mi nici măcar să vă înjur, opriți-vă, măi! Unde dracu’ vreţi să ajungeţi cu manevrele voastre de bâjbâială dioptrică şi de clănţăneală partinică?! De permutări diabolice, mai încâlcite decât suburbiile regelui Minos, cu Minotaurul lui! Exact când voiam să vă iert, să cred că sunteţi cât de cât altfel decât potlogarii de dinaintea voastră, voi vă daţi abitir în stambă, daţi cu băţul în baltă, cu biciul în rahat şi cu piciorul în găleata plină cu lapte, cea de la coada mulsului, răsturnându-o… Îl schimbaţi pe Miloş cu Dumitrescu, pe Stancovici cu Murgu, pe Moroşoi cu Marşalic, pe Cican cu nu ştiu „cine” – asta în primul episod; apoi, Dumitrescu rămâne, trei zile, după care îşi dă demisia, vine înapoi Miloş, în acelaşi timp pleacă Murgu, vine Stancovici, 24 ore numai…, pleacă ea, soseşte Murgu din nou, care rămâne… dincolo de reşedinţă, peste dealuri gugulane, pleacă „cea” pusă de curând, vine Cican îndărăt, care, după câteva ore, este demis iar, după el vine habar n-am „cine”, se pare o „temporară” clandestină, care deocamdată rămâne semiaşezată un timp; Miloş e schimbat din nou, e ne-bun la Caraş, mutat însă ca bun la Giurgiu, în locul lui venind… o să vedem „cine”… Despre Marşalic şi Moroşoi nu mai ştim nimic fiindcă procesul e în derulare… Şi uite-aşa cetăţenii judeţului sunt salvaţi de noul coronavirus!